Up-to-date blijven van onze activiteiten, nieuwste binnenkomers of gewoon even meekijken bij ons. Like onze Facebookpagina om als eerste onze nieuwe posts te zien!

Cover for Top Cars Weurt B.V.
1
Top Cars Weurt B.V.

Top Cars Weurt B.V.

IN-EN VERKOOP OCCASIONS / APK ZONDER AFSPRAAK €39,95 / ONDERHOUD EN REPARATIE ALLE MERKEN

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 uren geleden
Top Cars Weurt B.V.

Wederom hebben we een auto weten te behoeden voor flinke schade. Zojuist een distributieriem vervangen van een Ford Fiesta 1.0 Ecoboost met een distributieriem die door de motorolie heen loopt.

Door de brandstoffen van tegenwoordig komen er stoffen vrij bij de verbranding waardoor deze riemen afbrokkelen. Een voorbeeld hiervan is dat er gewoon tanden van de riem afbreken. Zo verspringt de riem en klopt de timing van de motor niet meer. Hierdoor kan flinke motorschade ontstaan.

Zoals we vaker zeggen, voorkomen is goedkoper dan genezen is hier wederom het geval. Zoals u kunt zien op de foto’s, zaten in deze riem al wat scheurtjes en waren er al wat deeltjes verzameld door de oliepomp waardoor deze op een gegeven moment verstopt raakt en dan krijgt de motor geen smering meer..

Als de riem kapot gaat dan ontstaat er natuurlijk flinke motorschade !!

Dit geldt onder andere voor de Ford 1.0 Ecoboost motoren !!
Mocht u zich zorgen maken, en is er niets bekend of uw distributieriem al vervangen is kom dan vrijblijvend langs om de riem door ons te laten checken !!

Mocht uw riem al gebroken zijn, of u kent kent iemand met een kapotte motor, dan kan men bij ons ook terecht voor een zeer vakkundige motorrevisie.

In tegenstelling tot de dealer bouwen wij deze motoren in voor gunstige prijzen !!

Tevens kan men gebruik maken van onze gratis Ophaal & Thuisbreng service door geheel Nederland !!

Top Cars Weurt
Metaalweg 11
6551 AC Weurt (bij Nijmegen)
Tel: 0629-504221
Email: bartsr@topcarsweurt.nl
... MeerMinder

Wederom hebben we een auto weten te behoeden voor flinke schade. Zojuist een distributieriem vervangen van een Ford Fiesta 1.0 Ecoboost met een distributieriem die door de motorolie heen loopt. Door de brandstoffen van tegenwoordig komen er stoffen vrij bij de verbranding waardoor deze riemen afbrokkelen. Een voorbeeld hiervan is dat er gewoon tanden van de riem afbreken. Zo verspringt de riem en klopt de timing van de motor niet meer. Hierdoor kan flinke motorschade ontstaan. Zoals we vaker zeggen, voorkomen is goedkoper dan genezen is hier wederom het geval. Zoals u kunt zien op de foto’s, zaten in deze riem al wat scheurtjes en waren er al wat deeltjes verzameld door de oliepomp waardoor deze op een gegeven moment verstopt raakt en dan krijgt de motor geen smering meer.. Als de riem kapot gaat dan ontstaat er natuurlijk flinke motorschade !! Dit geldt onder andere voor de Ford 1.0 Ecoboost motoren !! 
Mocht u zich zorgen maken, en is er niets bekend of uw distributieriem al vervangen is kom dan vrijblijvend langs om de riem door ons te laten checken !! Mocht uw riem al gebroken zijn, of u kent kent iemand met een kapotte motor, dan kan men bij ons ook terecht voor een zeer vakkundige motorrevisie. In tegenstelling tot de dealer bouwen wij deze motoren in voor gunstige prijzen !! Tevens kan men gebruik maken van onze gratis Ophaal & Thuisbreng service door geheel Nederland !! Top Cars Weurt
Metaalweg 11
6551 AC Weurt (bij Nijmegen)
Tel: 0629-504221
Email: bartsr@topcarsweurt.nlImage attachmentImage attachment+6Image attachment

1 CommentReageer op Facebook

Beste top cars! Wat zijn de kosten van vervanging van zo een distributieriem van een ford fiesta 1.0 (bwjaar 2014).?

1 dag geleden
Top Cars Weurt B.V.

Ford Transit Connect binnen voor een APK keuring en een onderhoudsbeurt.

Toyota Starlet op de brug voor een nieuwe einddemper, deze mevrouw uit ons mooie Nijmegen was bij een welbekend Onderhoud en APK Station gevestigd aan de Marialaan in Nijmegen, met 165 vestigingen in NL, en daar wilden ze haar maarliefst € 500,- voor laten betalen..😳😳 Wat een geluk voor deze mevrouw dat ze bij ons terechtkwam..

Mercedes SLK op de brug voor een APK keuring.

Mooie Ford Fiesta binnen voor het checken van de distributieriem, voorstel aan de klant gedaan om ‘m toch maar te vernieuwen en dat was echt niet overbodig. Zeer grote kosten zijn de klant hiermee bespaard gebleven..(zie foto’s..)

Mooie dikke Ford Fiesta binnen voor een APK keuring.

Citroen C4 Picasso HDI staat op z’n beurt te wachten voor een nieuwe koppelingset met vliegwiel.

Toyota Yaris op de brug voor een nieuwe APK keuring.

En vandaag een heel mooi oudje uit z’n winterslaap gewekt.. Mooie Renault Avantime 2.0i staat op z’n beurt te wachten voor een nieuwe APK keuring, groot onderhoud, en een nieuwe distributieset. Deze auto staat geschorst bij de klant onder de carport dus hebben we ‘m maar effe met onze groene platen opgehaald zodat ie vandaag nog niet extra in de verzekering hoefde..

Fijne avond iedereen 🍻
... MeerMinder

Ford Transit Connect binnen voor een APK keuring en een onderhoudsbeurt. Toyota Starlet op de brug voor een nieuwe einddemper, deze mevrouw uit ons mooie Nijmegen was bij een welbekend Onderhoud en APK Station gevestigd aan de Marialaan in Nijmegen, met 165 vestigingen in NL, en daar wilden ze haar maarliefst € 500,- voor laten betalen..😳😳 Wat een geluk voor deze mevrouw dat ze bij ons terechtkwam.. Mercedes SLK op de brug voor een APK keuring. Mooie Ford Fiesta binnen voor het checken van de distributieriem, voorstel aan de klant gedaan om ‘m toch maar te vernieuwen en dat was echt niet overbodig. Zeer grote kosten zijn de klant hiermee bespaard gebleven..(zie foto’s..) Mooie dikke Ford Fiesta binnen voor een APK keuring. Citroen C4 Picasso HDI staat op z’n beurt te wachten voor een nieuwe koppelingset met vliegwiel. Toyota Yaris op de brug voor een nieuwe APK keuring. En vandaag een heel mooi oudje uit z’n winterslaap gewekt.. Mooie Renault Avantime 2.0i staat op z’n beurt te wachten voor een nieuwe APK keuring, groot onderhoud, en een nieuwe distributieset. Deze auto staat geschorst bij de klant onder de carport dus hebben we ‘m maar effe met onze groene platen opgehaald zodat ie vandaag nog niet extra in de verzekering hoefde.. Fijne avond iedereen 🍻Image attachmentImage attachment+Image attachment
6 dagen geleden
Top Cars Weurt B.V.

Avondje doortrekken anders komt het werk niet klaar..🔧💪🔧💪 ... MeerMinder

Avondje doortrekken anders komt het werk niet klaar..🔧💪🔧💪

1 CommentReageer op Facebook

Gas erop

1 week geleden
Top Cars Weurt B.V.

Volgers vragen ons “waarom zien we zo weinig verschijnen..”?

Sorry beste mensen we hebben vaak niet de tijd om foto’s met een verslagje te plaatsen, want willen we TOP KWALITEIT blijven leveren moeten we écht bij de les blijven, maar we gaan proberen hier toch meer werk van te maken..

Hier is toch een klein greepje van de bezigheden van de laatste week..

Hyundai i10 van de buurvrouw op de brug voor nieuwe remblokken en remschijven.

Chevrolet Cruze binnen voor klein onderhoud.

Groot onderhoud aan een Renault Modus.

Nieuwe APK, nieuwe radiateur, en wat kleine reparaties aan deze Citroen C1

Opel Combo binnen voor een nieuwe APK.

Renault Kangoo van een klant uit Groesbeek voor een nieuwe distributieriem en een technische keuring.

Opel Astra op de brug voor een nieuwe koppakking en wat klein onderhoud.

Mooie Mercedes Vito van de overbuurman op de brug voor 2 nieuwe voorbanden.

Gereviseerde cilinderkop van een Peugeot 207 terug monteren.

Geheel nieuw gereviseerde 1.0i Ecoboost motor terug in de Ford Focus bouwen.

Mooie Ford Fiesta ST Line staat op z’n beurt te wachten voor een nieuwe accu.

Citroen Berlingo staat ook op z’n beurt te wachten voor een nieuwe raamschakelaar en 2 nieuwe achterbanden.

Mooie review van een klant uit Groesbeek. Dankjewel Quintin 👍

Fijne avond allemaal..🍻
... MeerMinder

Volgers vragen ons “waarom zien we zo weinig verschijnen..”? Sorry beste mensen we hebben vaak niet de tijd om foto’s met een verslagje te plaatsen, want willen we TOP KWALITEIT blijven leveren moeten we écht bij de les blijven, maar we gaan proberen hier toch meer werk van te maken.. Hier is toch een klein greepje van de bezigheden van de laatste week.. Hyundai i10 van de buurvrouw op de brug voor nieuwe remblokken en remschijven. Chevrolet Cruze binnen voor klein onderhoud. Groot onderhoud aan een Renault Modus. Nieuwe APK, nieuwe radiateur, en wat kleine reparaties aan deze Citroen C1 Opel Combo binnen voor een nieuwe APK. Renault Kangoo van een klant uit Groesbeek voor een nieuwe distributieriem en een technische keuring. Opel Astra op de brug voor een nieuwe koppakking en wat klein onderhoud. Mooie Mercedes Vito van de overbuurman op de brug voor 2 nieuwe voorbanden. Gereviseerde cilinderkop van een Peugeot 207 terug monteren. Geheel nieuw gereviseerde 1.0i Ecoboost motor terug in de Ford Focus bouwen. Mooie Ford Fiesta ST Line staat op z’n beurt te wachten voor een nieuwe accu. Citroen Berlingo staat ook op z’n beurt te wachten voor een nieuwe raamschakelaar en 2 nieuwe achterbanden. Mooie review van een klant uit Groesbeek. Dankjewel Quintin 👍 Fijne avond allemaal..🍻Image attachmentImage attachment+Image attachment

1 CommentReageer op Facebook

Dankjewel buurman ! Rijd weer top !

2 weken geleden
Top Cars Weurt B.V.

** Zojuist verkocht **

Deze mooie Chevrolet HHR 2.4 LT met werkelijke alle opties. Verkocht aan klanten uit Deurne.
Wij leveren deze auto af, zoals al onze auto’s met nieuwe APK en afleverbeurt
... MeerMinder

** Zojuist verkocht ** Deze mooie Chevrolet HHR 2.4 LT met werkelijke alle opties. Verkocht aan klanten uit Deurne. 
Wij leveren deze auto af, zoals al onze auto’s met nieuwe APK en afleverbeurt

1 CommentReageer op Facebook

Weer zo’n Topauto uit Weurt!

Meer laden